Zsé blogja

ha esetleg írni szeretnél, a zsee.blog/kukac/gmail.com címre megteheted

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Edzőterem a buszmegállóban

2009.05.12. 21:22 | dr.Zsé | Szólj hozzá!

Címkék: történet edzőterem dr.zsé

Tavaly év vége felé nyílt egy edzőterem a hegy lábánál. Októberben újravakolták a roskadozó falat és nyitottak egy ajtót a megálló felé, novemberben az ajtó mögött narancs színekben pompázó termet alakítottak ki, narancs gépekkel és olyan eszméletlenül jól kinéző, apró mozaikos csempével a fürdőkben ami nekem is kell, majd december elején megjelent a pultos csaj is. Az edzőtermet hamar belakták a környékbeliek, ezt láthatta mindenki, akár akarta, akár nem, ugyanis az ablakokon (melyek a buszmegállóra nyílnak) be lehetett látni.

Ez konkrétan azt jelentette, hogy minden várakozó a bent izzadókat nézegette. Vagy azért, mert így tartotta kedve, vagy mert nem volt más lehetőség, eddig ugyanis az ablakok és a peremek csak a támaszkodást szolgálták. A dolgot úgy tűnik, nem csak az öregasszonyok unták meg, hanem a duzzadó izmú adoniszok is, így egyik nap ilyen sötétítős fólia került az ablakokra. Volt szerencsém a műveletre pillantani, nyújtott nyelvvel koncentrált a nagyfőnök meg a kisfőnök. Ráadásként minden ablakon harci sisak és felirat is hirdeti, itt bizony nem kispálya ami történik, hanem ez kéremszépen spártai jellegű! A viccet félretéve, talán még engem is zavart, hogy válogatás nélkül látom a bent szenvedőket/dumálókat/futókat/egyebeket, na és persze a hihetetlenül csinos és teljesen természetes kinézetű pultos csajt. A fólia úgy-ahogy megoldotta a problémát, nappali világosság idején mindenképp. Este azonban még jobban be lehet látni, no de ez sem gond, most már nyáridő van, későn sötétedik...

Nem mellékesen, de láttam pár tényleg jó kiállású, jó szerkezetű férfiembert is, akik szemmel láthatóan nem péniszhosszabbítás és/vagy karkörméretnagyobbítás meg vagánykodás céljából járnak le a terembe, hanem tényleg az izmaikat fejlesztik, kellő alázattal a feladat iránt. Ezek az egyedek tényleg jól néztek/néznek ki, nem úgy mint a korábban említett macisajt kolléga. Miattuk sajnálom kicsit ezt a fóliás dolgot, igaz, este kárpótol, hogy meg vannak világítva :) Egy kósza pillanatomban megnéztem a bérletek árát is. Az árképzés igen érdekes, van sima, női meg tanuló bérlet is, a tanuló drágább mint a női...

A teremben van egy mérhetetlenül izgalmas nevű protein bár is. Itt gondolom a pult mögött sorakozó, vödrös festék méretű, amcsi eredetű műanyag hordókból készített italokra kell gondolni. Nem tudom milyen íze lehet, a folyadékban oldódók közül én csak a hagyományos kakaót iszom, meg régen gyerekkoromban volt valami sárga banánpor is. Tudtommal semmi más ilyen oldódósat nem iszok meg, igaz nem is nagyon kísérleteztem eddig. Finom lehet, no.

A gépek között van sokféle: futós, emelős, fekvős, hajolgatós, tekerős, guggolós, és még sok vicces pozíciós, na és persze mindegyik előtt ott van az elmaradhatatlan tükör. Nem tudom, ez mindek kell, talán a folyamatos szemkontakt miatt. Engem tuti zavarna, ha esetleg tényleg fogyni mennék, és minden centiméteren izompacsirtákat látok. Oké, ez lehet motiváció, de ugyanúgy elrettentő példa is.

Általában mindig van bent valaki. Ezt mióta fóliás az ablak, csak este lehet megállapítani, de este mindig vannak, meg nemrég bővült a nyitvatartási idő is, szóval jól mehet az üzlet. Ezt onnan is gondolom, hogy most már állandó jelleggel a bejárat előtt van egy ilyen jellegzetes hosszúkás szemetes, homokkal a tetején azoknak, akik két emelés között nem bírják ki nikotin nélkül. Múltkor szerencsém volt végignézni: kijön, rágyújt, köhög, köp, köszön meg kezet fog, telefonál, és közben oolyan szimpatikus! Ezek a vendégek lehetnek aztán az igazi sportemberek :)

Ha már sportember, az igazán kedvencem az a réteg, aki edzeni is autóval megy. Az még hagyján, hogy kocsival, mert ki tudja, honnan jön és utána hova megy, motorral amúgy még menőbb lenne, na de hogy nem bír értelmes helyen parkolni, mondjuk az út túloldalán, vagy 50 méterre a parkolóban... csak a buszmegállóban van hely, mi? Ez aztán a  sportteljesítmény!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsee.blog.hu/api/trackback/id/tr461118025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása